Sóc l'Olga i m'agrada fer pastissos, galetes, coques, Bundts, Brownies, cupcakes ...
No em dedico professionalment a la pastisseria, tampoc venc allò que faig. M'agrada llegir llibres de receptes, practicar, aprendre i evidentment m'agrada provar tot allò que cuino. Vaig començar fa uns quants anys fent els pastissos d'aniversari dels meus fills. Fa un parell d'anys vaig obrir un compte a Instagram @cakeblanch , per anar publicant les fotos d'allò que fornejava. Però ara vull compartir les receptes, els dubtes, els errors i els encerts de tot allò que faig.
Amb aquest Blog podem aprendre junts, som-hi ??!!
💬 Per suggeriments, dubtes, aclariments i proposar noves receptes podeu deixar comentari, estaré encantada de llegir-te.
Si us plau si trobes faltes d'ortografia o gramàtica en els texts publicats agrairé m'ho indiquis per tal de realitzar les correccions oportunes.
Si el resultat de la recepta no és l'esperat, has seguit els passos de forma ordenada, mesurat els ingredients i respectat els temps d'espera, fred i/o cocció, fes-m'ho saber a comentaris i revisaré la recepta publicada per tal de resoldre el problema.
Totes les receptes publicades han estat provades prèviament. Llegiu els ingredients, comproveu les vostres al·lèrgies així com les al·lèrgies dels vostres convidats.
Les fotos, els texts i el contingut del Blog son propietat de @cakeblanch , gracies per respectar el meu treball .
Si us plau si trobes faltes d'ortografia o gramàtica en els texts publicats agrairé m'ho indiquis per tal de realitzar les correccions oportunes.
Si el resultat de la recepta no és l'esperat, has seguit els passos de forma ordenada, mesurat els ingredients i respectat els temps d'espera, fred i/o cocció, fes-m'ho saber a comentaris i revisaré la recepta publicada per tal de resoldre el problema.
Totes les receptes publicades han estat provades prèviament. Llegiu els ingredients, comproveu les vostres al·lèrgies així com les al·lèrgies dels vostres convidats.
Les fotos, els texts i el contingut del Blog son propietat de @cakeblanch , gracies per respectar el meu treball .
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada